A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради"

МЕДИЧНИЙ ДОГЛЯД У ВАС ВДОМА

Дата: 14.06.2023 08:46
Кількість переглядів: 651

Мобільна паліативна допомога – це інноваційна форма медичної підтримки, яка дозволяє досягнути максимального емоційного та фізичного комфорту при отриманні медичного догляду хворими, які опинилися у найскладніших для них ситуаціях.

Паліативна допомога є важливим аспектом медицини сьогодення, адже вона покращує і полегшує життя хворому та його рідним, які підтримують його і доглядають.

Не потрібно нікуди їхати, шукати транспорт, змінювати домашній затишок на медичні процедурні та палати, медики мобільної паліативної допомоги приїдуть до вас додому. Паліативна допомога може бути надана як додаткова до активного лікування, або як основна форма підтримки у випадках, коли вилікування вже неможливе.

При зверненні, самого хворого або його родичів до медиків паліативної служби вони: проводять консультацію, виїздять за місцем проживання пацієнта, розробляють індивідуальний план догляду і підтримки, зважаючи на особисті потреби і побажання хворого, здійснюють подальший догляд та надають допомогу пацієнту на постійній і безоплатній основі.

Щоб отримати паліативну допомогу вдома, потрібно (хворому, або його рідним):

1. Взяти направлення сімейного лікаря або лікуючого лікаря.

2. З направленням звернутись в реєстратуру поліклініки КП «Ківерцівська ЦЛ» за адресою: м. Ківерці вул. Філатова, 6.

 

КП «Ківерцівська центральна лікарня

Ківерцівської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора