A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради"

В комунальному підприємстві «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» проведено Медичну раду за підсумками роботи підприємства у 2022р.

Дата: 08.02.2023 16:10
Кількість переглядів: 85

08.02.2023р. в комунальному підприємстві «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» проведено Медичну раду за підсумками роботи  підприємства у 2022р. У розширеній підсумковій Медичній раді взяли участь працівники КП «Ківерцівська ЦЛ» та заступник міського голови Віктор Лисюк.

Як і для всіх медичних закладів нашої країни, цей рік видався непростим та сповненим новими викликами, котрі КП «Ківерцівська ЦЛ» завдяки своїй згуртованості та підтримці місцевої влади вдається долати.

Поряд із організацією надання якісної медичної допомоги, вирішувались питання безпеки пацієнтів та персоналу. На сьогоднішній день у підприємстві існує два укриття, котрими у разі оголошення повітряної тривоги можуть скористуватись як пацієнти та працівники закладу, так і інші жителі нашого міста.

Поруч з тим, що підприємство працювало в умовах воєнного стану КП «Ківерцівська ЦЛ» вдалось провести ряд поточних ремонтів приміщень та частини каналізаційної мережі, встановлено нові насоси в тепловому пункті, проведено технічне обслуговування усіх наявних вогнегасників та здійснено ще низку заходів, котрі спрямовані на  підвищення комфорту перебування відвідувачів. Завдяки фінансуванню Ківерцівської міської ради було придбано нове обладнання, а саме: відеогастроскоп Pentax EG-2990K та систему ендоскопічної візуалізації, що в свою чергу дає можливість розширити ряд послуг,  що  надаються підприємством. Окрім того, в межах програми «Говерла» міською радою було передано 20 столів, 120 стільців, 5 шаф та електроплиту, а за сприянням міського голови Олександра Ковальчука передано автомобіль для надання мобільної паліативної допомоги.

Комунальним підприємством «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» було отримано ряд благодійної допомоги, а саме: вироби медичного призначення, медичне обладнання, вироби господарського призначення.

У продовж 2022р. в КП «Ківерцівська ЦЛ» було працевлаштовано ряд нових, перспективних спеціалістів, котрі готові працювати задля розвитку лікарні та підвищення її конкурентоспроможності.

Проаналізувавши роботу кожного відділення підприємства на медичній раді було озвучено стратегію розвитку комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» у 2023 році.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора